Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα.
Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε την πολιτική χρήσης των cookies.
close

Κατασκευαστές

Kανένας κατασκευαστής

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική-Χρεωστική
    Με απόλυτη ασφάλεια και τη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής VISA και MASTERCARD μόνο για αγορές εντός του καταστήματός μας.
  • Ηλεκτρονικό P.O.S για αγορές μέσω internet

Το ηλεκτρονικό POS, είναι η νέα μέθοδος πληρωμής (μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της ATTICA BANK) που δημιουργήθηκε για όλους τους πελάτες που επιθυμούν να πληρώσουν μέσω τράπεζας αλλά χωρίς να χάνουν χρόνο σε ουρές τραπεζών ή δεν διαθέτουν δικό τους e-banking ή βρίσκονται σε απομακρισμένες περιοχές και δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε τράπεζα ή ταχυδρομείο. Αν διαθέτετε χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με απόλυτη ασφάλεια μέσα από τη φόρμα παραγγελίας μας, κατόπιν συννενόησης. Για να τηρηθεί η απόλυτη ασφάλεια των στοιχείων σας η εταιρεία www.e-tiamo.gr, έχει "κλειδωμένο" το σύστημα ηλεκτρονικής πληρωμής POS , ώστε να αποφεύγει τους επιτείδιους υποκλέπτες στοιχείων καρτών και προσωπικών δεδομένων. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 212-1050593, για να ενημερωθούν για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχουν επιλέξει, για το κόστος των μεταφορικών (αν δεν γίνει παραλαβή από το κατάστημά μας), για τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας τους και να τους "ξεκλειδώσουμε" το σύστημα ηλεκτρονικής πληρωμής POS.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.e-tiamo.gr, έχοντας απόλυτη πρωταιρεότητα την προστασία των επισκεπτών του, έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών POS με ανακατεύθυνση (redirection) στο ασφαλές, κρυπτογραφημένο περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας ATTICA BANK.  Στο τελικό στάδιο πληρωμής ο χρήστης δίνει τα στοιχεία του κατευθείαν στην Τράπεζα ATTICA BANK και ολοκληρώνει την συναλλαγή. Κανένα στοιχείο της χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται ή αποστέλλεται μέσω του site ή των server της εταιρείας www.e-tiamo.gr

  • Αντικαταβολή*
    Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Ουσιαστικά πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier που έρχεται στο χώρο την ώρα που σας παραδίδεται το δέμα αλλά θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα της υπηρεσίας αντικαταβολής (2,50€).Δικαίωμα παραγγελίας και παραλαβής προϊόντων έχουν άτομα άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Η αντικαταβολή ισχύει μέχρι το ποσό των 20,00€ ,αλλιώς απαιτείται κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ποσού της παραγγελίας σας.
  • Κατάθεση
    Επιλέγοντας την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε καθώς και τον τρόπο - κόστος αποστολής τους σε εσάς. Το κόστος της αποστολής αλλάζει ανάλογα με τον όγκο ή τα κιλά της παραγγελίας σας και σε κάθε περίπτωση, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναδιαμορφώνεται η τιμή τους. Μόλις η κατάθεση πραγματοποιηθεί, το σύστημα της εταιρίας μας θα ενημερωθεί αυτόματα (μέσω e-banking) και η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί για αποστολή. Ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αν κάνει μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό ίδιας τραπέζης. Σε περίπτωση που ο καταθέτης κάνει μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις προτεινόμενες, επιβαρύνεται με τα συνολικά έξοδα της μεταφοράς του εμβάσματος (e-banking).Σαν αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιείστε τον κωδικό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο που δώσατε κατά την παραγγελία σας, ώστε να σας αναγνωρίσουμε. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης με ένα e-mail στο info@e-tiamo.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε κατάθεση. Μπορείτε να μας ενημερώσετε και τηλεφωνικά στο τηλ: 212 10 50 593.      

                       Τράπεζα Πειραιώς 

             Αριθμός Λογαριασμού: 5046-012976-974

             IBAN: GR59 0172 0460 0050 4601 2976 974

                       Τράπεζα Alpha Bank 

             Αριθμός Λογαριασμού: 350-00-2340007620

             IBAN: GR64 0140 3500 3500 0234 0007 620


           Στους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς, δικαιούχος εμφανίζεται η Ειρήνη Μιχ. Γεωργά

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης με ένα email στο info@e-tiamo.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε κατάθεση. Μπορείτε να μας ενημερώσετε και τηλεφωνικά στο τηλ:212 10 50 593.

*Δικαίωμα παραγγελίας και παραλαβής προϊόντων έχουν άτομα άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Η αντικαταβολή ισχύει μέχρι το ποσό των 20,00€ ,αλλιώς απαιτείται κατάθεση σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς του ποσού της παραγγελίας σας.