Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα.
Συνεχίζοντας την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε την πολιτική χρήσης των cookies.
close

Κατασκευαστές

Kανένας κατασκευαστής

Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Αποστολές και επιστροφές

Πάντοτε προσπαθούμε να επιλέξουμε τον πιο οικονομικό για εσάς τρόπο αποστολής !!!

Όλα τα προϊόντα του e-tiamo παραδίδονται σε εσάς με τις παρακάτω μεθόδους: 

    1.Τρόπος & Χρέωση Αποστολής

  • Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier) και η επιβάρυνση  είναι 6€ (για βάρος έως 4κιλά και είναι η ελάχιστη χρέωση). Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1 €/ έξτρα κιλό. Η πληρωμή στον συνεργάτη της κούριερ (=αντικαταβολή)* χρεώνεται επιπλέον 2,50€.
  • Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία, το κόστος μεταφοράς της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στην μεταφορική είναι 6,00 ευρώ. Το κόστος της μεταφορικής το πληρώνετε τη στιγμή της παραλαβής στον υπάλληλο της εκάστοτε μεταφορικής (ενδεικτικό κόστος ανά κούτα 5,00ευρώ).

Ανεξάρτητα με τον τρόπο αποστολής τους, τα προϊόντα ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη.                                                               

 

       2. Χρόνος Αποστολής

Για τα περισσότερα προϊόντα μας, ο χρόνος αποστολής τους είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες.Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος αποστολής μεταβάλλεται σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής (συνήθως 3-7 εργάσιμες ημέρες). Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την σχετική ενημέρωση από εμάς.

 

      3.Οδηγίες Αποστολής

Επιλέγοντας την υπηρεσία Courier ως τρόπο αποστολής, θα παραλάβετε το δέμα σας στη διεύθυνση που μας έχετε καθορίσει. Μπορείτε να δώσετε ως διεύθυνση παραλαβής οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε (λ.χ. οικία, χώρο εργασίας κ.ο.κ.).

Μπορείτε ακόμη να καθορίσετε ως διεύθυνση παραλαβής (αν δεν επιθυμείτε να παραδοθεί το δέμα σε κάποιο δικό σας χώρο) το πλησιέστερο στη διεύθυνση σας υποκατάστημα της εταιρίας courier. Στην περίπτωση αυτή, ως διεύθυνση καταχωρείτε απλά λ.χ. EΛΤΑ Courier Αθήνας (διεύθυνση υποκαταστήματος ................).

Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής την υπηρεσία courier θα πρέπει να υπολογίζετε πως το δέμα σας θα φτάσει μετά από μία ή δύο ημέρες στη διεύθυνση σας. Παραγγελίες που αποστέλλονται σε νησιωτικούς προορισμούς, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί 2-5 ημέρες προκειμένου να παραδοθούν.

Παραδόσεις γίνονται μόνο τις καθημερινές. Παραδόσεις την ίδια ημέρα, το Σάββατο και με «ραντεβού» (συγκεκριμένη ώρα) έχουν επιπλέον επιβάρυνση και γίνονται κατόπιν συνεννόησης.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.

*Δικαίωμα παραγγελίας και παραλαβής προϊόντων έχουν άτομα άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Η αντικαταβολή ισχύει μέχρι το ποσό των 20,00€ ,αλλιώς πρέπει να γίνει κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας (μαζί με τη χρέωση των μεταφορικών), που θα βρείτε στους Τρόπους Πληρωμής. Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, με κόστος ανώτερο των 20,00 ευρώ, πρέπει να γίνει κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς, του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας, που θα βρείτε στους Τρόπους Πληρωμής.